PP Timing tulospalvelu ja Rukan Tunturiajot tietosuojaseloste


Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot


PP Timing (Y-tunnus 2589786-2) 

Rukan Tunturiajot, aputoiminimi


Postiosoite: 

PP Timing 
Laukunkantajantie 8 
93600 Kuusamo


Rekisteristä vastaava henkilö


Petri Pesonen 
Sähköpostiosoite: pptiming@gmail.com


Rekisterin tarkoitus


Rekisteriin tallennetaan tietoja urheilukilpailujen ja – tapahtumien osallistuja- ja tulosluetteloita varten. Teknisesti tietoja käsitellään eri tulospalveluohjelmissa paikallisessa tietokoneessa tai Race Result -järjestelmän pilvipalvelussa (palvelimet EU-maissa, sitoutunut noudattamaan GDPR tietosuoja-asetuksen säännöksiä).


Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Tietoja säilytetään paikallisessa rekisterissä vain niin kauan kuin se urheilukilpailun tai –tapahtuman valmistelun ja tulosten tuottamisen kannalta on välttämätöntä. Tulokset julkaistaan PP Timing –verkkosivun Tulospalvelu-sivulla, Race Resultin my.raceresult.com ja tapahtuman luonteen ja/tai kilpailun järjestäjän pyynnöstä myös paikallislehdessä.


Rekisteriin tallennettavat tiedot


Rekisteriin tallennetaan kilpailuun/tapahtumaan ilmoittautuneen tiedot (laajin tietomäärä):


Julkaistaan lähtölistoilla ja tuloksissa

nimi

kyllä

lisenssi

kyllä

seura/joukkue

kyllä

kilpailun luokka/sarja

kyllä

ikä (oikean sarjan varmistamiseksi kilpailusääntöjen mukaisesti)

ei

ajanottotunnistimen koodi (transponderi)

ei

sähköpostiosoite

ei

puhelinnumero

ei


Tietojen tarkistusoikeus


Rekisteröidyllä on oikeus saada tieto hänestä rekisterissä olevista tiedoista. Tietojen tarkistuksesta voi tehdä pyynnön osoitteeseen pptiming@gmail.com.


Rekisterin suojaus


Rekisteriin pääsy on rajattu rekisterin ylläpitäjälle. Tiedot sijaitsevat salasanasuojatuissa järjestelmissä ja pilvipalveluissa.


Tietojen luovutus


Paikallisessa järjestelmässä ja Race Resultin palvelussa olevan rekisterin tietoja ei luovuteta PP Timingin ulkopuolelle muutoin kuin kilpailutulosten julkaisuna PP Timingin ja Rukan Tunturiajojen internetsivuilla, yleisesti käytössä olevilla kansallisilla kilpailutulosivustoilla, my.raceresult.com -sivulla ja paikallislehdissä.


Tietojen siirto Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle


Paikallisessa järjestelmässä ja Race Resultin palvelussa olevan rekisterin tietoja ei luovuteta PP Timingin ulkopuolelle (kts. kohta Tietojen luovutus).